Hvad enten du er en mindre eller større virksomhed, er det altafgørende for din virksomheds fremdrift, at du har styr på dit regnskab. Derfor vil det være godt for de fleste selvstændige at få hjælp til regnskab.

Som oftest ser vi, at du som virksomhedsejer har travlt med alle de andre processer i din virksomhed, som er nødvendige, for at du tjener penge, nemlig salg, kunde-assistance og andre praktiske gøremål. Regnskabet kan nemt ende med at blive en sur og uoverskuelig pligt, og du kan miste overblikket.

Heldigvis er hjælp til regnskab en af de ydelser, du kan købe dig til hos HA Bogføring, så fortvivl ikke.  

Lad os hjælpe dig med dit regnskab

Vi har mange års erfaring med at udføre hjælp til regnskab, og kan som oftest klare de fleste opgaver langt hurtigere end du selv kan. Det skal ikke stoppe dig at du har ”rod i regnskabet”. Vi kan sagtens hjælpe dig med at rydde op og få styr på alle dine papirer. Det gælder også, hvis dine bonner og øvrige papirer ligger hulter til bulter i en skuffe eller mappe.

Vi sørger for, at du kan få ro i sindet og vished for at alle officielle tidsfrister overholdes. Materiale til revisor eller bank udarbejder vi korrekt og til tiden.

HA Bogføring udarbejder selv års regnskaber og selvangivelser

Vi kan varetage alle forhold, der har med regnskab og bogføring at gøre. Det gælder både bogføring, fakturering, momsregnskab, indberetning til skat, debitor- og kreditorstyring og lønadministration. HA Bogføring udarbejder selv års regnskaber og selvangivelser, men vi kan også lave balancen, som din revisor skal bruge, hvis du ønsker det. Du kan trygt overlade alle disse opgaver til os i det omfang, du har behov for. Så kan du koncentrere dig om de øvrige opgaver, der ligger og venter på dit bord.

Bogføring

HA Bogføring har stor erfaring med bogføring for flere typer af virksomheder. Vi holder styr på lovkrav og regler og sørger for, at du altid har et fuldt overblik over din økonomi. Vi sørger også for rettidig indberetning til diverse myndigheder.

Fakturering

Vi kan hjælpe dig med at få dine fakturaer sendt ud til tiden. Vi kan hjælpe dig med at få dannet et overblik over udestående fakturaer. Der kan ofte være meget at hente, hvis du har glemt eller opgivet at få betaling for dine varer eller ydelser. Hvis vi overtager din fakturering, kan du spare tid og hurtigere få dine tilgodehavender indbetalt.  

Momsregnskab

Lad HA Bogføring stå for dit momsregnskab, så er du sikker på, at der ikke er fejl, og at du får indberettet til tiden.

Indberetning til Skat

Vi tilbyder at indberette til Skat, så du sikrer, at det bliver opgivet korrekt og til tiden.

Debitor- og kreditorstyring

Der findes mange systemer til styring af debitorer og kreditorer. Det er nemlig vigtigt at have styr din likviditet og på dine udeståender, hvad enten det er dig eller dine kunder, der har penge tilgode. Vi kan både overtage styringen af disse men også vejlede i valg af systemløsninger, hvis du selv ønsker at styre dette. Sammen kan vi finde den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Lønadministration

Vi kan administrere løn til dit personale, herunder, feriepenge, pension osv. Du vil dog selv skulle holde regnskab med antallet af løntimer.

Har du brug for hjælp til regnskab? Få en uforpligtende snak

Ring til os for en uforpligtende snak. Sammen afdækker vi dit behov og laver en køreplan for, hvad vi skal klare for dig, og hvad du selv vil klare. Det kan sagtens være, at dit behov for os bliver mindre med tiden, eftersom vi kan hjælpe dig med at få sat tingene i system.

Har du lyst til selv at udføre opgaverne, men mangler viden om bogføring, regnskab, løn m.m., oplærer vi dig gerne og yder naturligvis efterfølgende support. Få hjælp til regnskab i dag! Kontakt os på tlf.: 29 21 86 36  eller på heidi@habogfoering.dk

profilbillede

Udfyld formularen og få hjælp i dag