Hos HA Bogføring kan du få hjælp til skat og hjælp til moms, så det bliver både nemt og overskueligt. Vi sørger for, at der står det helt rigtige på din forskudsopgørelse, selvangivelse, årsopgørelse og i dit skatteregnskab for selvstændige. Så kan du i stedet koncentrere dig om alt det, der giver værdi og vækst til din virksomhed.

Hjælp til skat fjerner byrden

Som selvstændig erhvervsdrivende kan det tage mange kræfter selv at indberette den korrekte skat. Især hvis du har en relativt nystartet virksomhed, har du sikkert mange spørgsmål om skat og kan let komme i tvivl, om du har gjort det rigtigt.

Får du hjælp til skat fra HA Bogføring vil det give dig en rolig fornemmelse i maven og fjerne eventuelle bekymringer om ubehagelige overraskelser. HA Bogføring yder også grundig hjælp til moms, så du for eksempel er sikker på, at momsen indberettes og betales til tiden, og så du ved, hvad der kan trækkes fra.

Vi kender de nyeste skatteregler

Har du haft virksomhed i mange år, er det også en god idé at få hjælp til skat og hjælp til moms. Både for at fjerne byrden fra dig selv, så du kan koncentrere dig om sjovere ting, men også for at være sikker på at kende til de nyeste skatteregler. Hos HA Bogføring holder vi os altid opdateret med den seneste lovgivning, og vi er jævnligt på kurser for at få ny viden.

Hjælp til selvangivelse

I modsætning til lønmodtagere skal du som bekendt selv udregne, hvor meget du skal betale i skat og selv huske at lægge pengene til side. Ligesom lønmodtagere får du en forskudsopgørelse og selvangivelse fra Skat, men da selvangivelsen ikke er udfyldt på forhånd, kan det være en god idé at få ekstern hjælp til den – så er du også sikker på, at selvangivelsen bliver afleveret til tiden.

HA Bogføring kan ud over traditionel hjælp til skat også give dig andre gode råd til din selvangivelse. For eksempel kan du vælge at spare op i virksomheden og kun betale 25 procent af overskuddet i skat. Det er den såkaldte virksomhedsskatteordning, og ønsker du at benytte dig af den, vil det være klogt at få professionel hjælp udefra.

Undgå at betale for meget skat på forhånd

Som du sikkert ved, er det den forventede indtjening i forskudsopgørelsen, som afgør, hvor meget du skal betale i skat. Som selvstændig erhvervsdrivende er der flere ting at være opmærksom på i forhold til forskudsopgørelsen, og som kan få indflydelse på din skat.

Det er forhold som et uforudset stort overskud eller underskud, tidligere lønmodtager nu selvstændig samt salg og køb af virksomhed. Har du brug for hjælp til skat og står du i en særlig situation, kan du også trygt kontakte HA Bogføring.

Ring og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Har du brug for hjælp til skat eller hjælp til moms, så ring til HA Bogføring på tlf: 29 21 86 36 eller send en e-mail til heidi@habogfoering.dk. Vores adresse er Svenstrupvejen 23, 4130 Viby Sjælland, og vi kan både komme ud til dig, eller du kan sende papirerne til os.

HA Bogføring udfører mange forskellige opgaver, så har du andre behov inden for bogføring ud over hjælp til skat, hører vi også gerne fra dig. Vi udviser altid en høj faglig moral, da det er vigtigt, at du kan stole på din bogholder.

profilbillede

Udfyld formularen og få hjælp i dag