Hvis du som selvstændig er træt af at knokle med lønadministration, mens du kunne lave mere spændende opgaver, er du helt sikkert ikke alene. Det er en god investering for især mindre virksomheder at lave lønoutsourcing, så der er mere tid til kerneopgaverne, som jo er det, der skaber omsætning og vækst.

Få en god pris på lønadministration

Hos HA Bogføring kan du få en god pris på lønadministration, så du slipper for besværet og undgår sure medarbejdere, der ikke får udbetalt den rigtige løn. Vi beregner løn, A-skat, AM-bidrag, ATP og feriepenge via E-indkomst. HA Bogføring kan også lette dig for en lang række andre administrative opgaver som bogføring, hjælp til skat og moms, fakturering og diverse sekretær-og skriveopgaver.

Tryg og sikker lønadministration

Hos HA Bogføring udviser vi altid en høj, faglig moral. Det er vigtigt for os, at du kan stole på os som bogholder, og at du føler dig tryg ved at overlade din virksomheds lønadministration til os. En problemfri lønadministration er med til at øge medarbejdernes tilfredshed, og det vigtigste er, at dine medarbejdere får den korrekte løn og selvfølgelig til tiden.

Vores lønberegning sker i henhold til gældende overenskomst og lovgivning, og vi behandler naturligvis følsomme oplysninger fortroligt. Vi sørger for de nødvendige indberetninger til myndighederne, og du skal derfor ikke stresse over, om du har husket alle de forskellige lovkrav.

Specialiseret i mindre virksomheder

HA Bogføring henvender sig særligt til mindre virksomheder, og vi har derfor et stort kendskab til de behov og udfordringer, som de mindre virksomheder møder. Især som nystartet virksomhed er det let at undervurdere, hvor tidskrævende lønadministration i virkeligheden er, men det er netop i starten, at du har mest brug for at frigøre tid til at opbygge din virksomhed.

Personlig og fleksibel service

Der er mange fordele ved at være kunde i et lille firma som HA Bogføring. Du får for eksempel en mere personlig betjening end hos en større virksomhed, og vi kan let omstille os til at møde dine ændrede behov inden for bogholderi og administration. Hos HA Bogføring lægger vi vægt på nærvær i vores service kombineret med en høj ekspertise.

Som virksomhed er det afgørende, at du har helt styr på lønadministrationen, og derfor er det vigtigt at finde en pålidelig samarbejdspartner. Vi kan ofte klare opgaven langt hurtigere, end du selv vil kunne, samtidig med at du slipper for en kedelig pligt.

Ring til os for en uforpligtende snak

Ring til HA Bogføring på tlf.: 29 21 86 36 og få en god pris på outsourcing af lønadministration eller hør mere om vores andre services. Du kan få en uforpligtende snak, hvor vi sammen afdækker dine behov.

Du kan også skrive til heidi@habogfoering.dk med dine spørgsmål eller forspørgelser.

profilbillede

Udfyld formularen og få hjælp i dag