HA Bogføring tilbyder hjælp til regnskab for iværksættere, så du i stedet kan koncentrere dig om at skabe fremdrift for din virksomhed. Det er vigtigt at have styr på regnskabet for at have en levedygtig virksomhed, og vi kan ofte udføre opgaven langt hurtigere, end du selv ville kunne.

Hos HA Bogføring kan du få iværksætter hjælp til alt der har med regnskab og bogføring at gøre, og vi er altid opdateret på de nyeste lov-og formkrav.

Specialiseret i regnskab for iværksættere

HA Bogføring er specialiseret i regnskab for iværksættere, og vi har kunder fra mange forskellige brancher. Har regnskabet vokset dig over hovedet, eller vil du blot frigive mere tid til dine kerneopgaver, så er ekstern regnskabshjælp en klog investering.

Vi tilbyder både daglig bogføring og udarbejdelse af årsregnskab. Hvilket bogføringsprogram, der skal bruges, er helt op til dig, men vi er naturligvis klar til at rådgive dig om de forskellige programmer. Den daglige bogføring foregår enten hos HA Bogføring, som får tilsendt materialet, eller hos dig.

Hjælp til rod i regnskabet

Har du “rod” i regnskabet, skal du heller ikke tøve med at kontakte HA Bogføring. Vi kan hjælpe med at få styr på papirerne og få sat tingene i system, så du får ro i sindet og kan slippe bekymringerne. Før vi laver regnskab for iværksættere lægger vi en køreplan for processen. Med vores iværksætter hjælp får du vished om, at alle tidsfrister bliver overholdt, og at materialet til revisor eller bank bliver udført korrekt.

Få også hjælp til skat, løn og fakturering

Ud over hjælp til regnskab for iværksættere udfører HA Bogføring også en lang række andre administrative services. De tæller lønadministration, hjælp til skat og moms, fakturering, telefonpasning og øvrige sekretær-og skriveopgaver. HA Bogføring kan også oplære dig i regnskab, bogføring, løn osv., så du selv kan varetage opgaverne, samtidig med at du har adgang til support hos os.

Vi justerer løbende dine behov

Når HA Bogføring laver regnskab for iværksættere, lægger vi vægt på at yde service med nærvær og en høj, faglig moral. Vi henvender os især til mindre virksomheder og tager os god tid til at afstemme forventningerne, så vi forstår, hvad du har brug for. Det er sandsynligt, at dine behov ændrer sig, og at du måske med tiden får brug for mindre hjælp. Derfor vil vi løbende sikre os, at du ikke betaler for mere end højst nødvendigt.

Ring og hør, hvad vi kan gøre for dig

Du kan altid ringe på tlf.: 29 21 86 36 og få en uforpligtende snak om, hvad HA Bogføring kan tilbyde af iværksætter hjælp til dig. Du kan også skrive til heidi@habogfoering.dk og hurtigt få svar på dine spørgsmål om regnskab for iværksættere samt om vores øvrige ydelser.

profilbillede

Udfyld formularen og få hjælp i dag